Onze kamers

‘T WILGENHUYS
B&B

KAMERS EEN, TWEE, DRIE…

Op het gelijkvloers van onze B&B bevinden zich 3 van de 4 gastenkamers, die, met hun prachtige parketvloeren en schitterende meubeltjes, stuk voor stuk ingericht zijn naar alle comfort en gezelligheid. De kamers zijn van alle gemak voorzien en omvatten een ruim tweepersoonsbed waarin het heerlijk uitslapen is, een ontbijttafeltje voor twee, tv, wifi en – last but not least – een eigen gloednieuwe badkamer met douche en toilet.

In onze kamers is het heerlijk vertoeven

… en vier

Op de eerste étage bevindt zich vervolgens de vierde en ruimste kamer, die, met haar groot tweepersoonsbed en uitklapbare slaapbank, maar liefst vier personen te slapen kan leggen. Deze gezinskamer of mastersuite heeft, logischerwijze, tevens zijn eigen tv, wifi, ontbijttafel en nieuwe badkamer, maar ook een eigen koelkastje, koffiehoekje en zelfs een charmant balkonnetje.

Een stijlvol interieur dat tot de verbeelding spreekt
Gelegen in een prachtige omgeving

Koffie of thee?

Op de gang van het gelijkvloers vind je tevens een koelkast met frisdranken, lokale biertjes en wijnen aan democratische prijzen en kan je ook gebruik maken van de gratis koffie of thee. Buiten kunnen bezoekers genieten van (en zelfs ontbijten op) een privé zonneterras dat baadt in het groen. Verder herbergt de nieuw aangelegd tuin een groot overdekt terras, een petanque baan en een ingebouwde trampoline voor de kleinste onder ons.

Buitengewoon mooi

Gezien B&B ‘t Wilgenhuys omringd wordt door natuur hebben alle kamers bovendien een buitengewoon mooi uitzicht op de tuin zonder inkijk, wat, gezien het ontbijt in de kamer of op het terras wordt genuttigd, ideaal is. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. We beschikken daarenboven ook over een ruime privéparking, waar je jouw voertuig veilig kunt achterlaten, alsook over een afgesloten fietsenstalling.

Een buitengewoon warme en uitnodigende sfeer
Onze kamers zijn van alle comfort en gemak voorzien

WE HOPEN JE BINNENKORT TE KUNNEN VERWELKOMEN.


Logo 't Wilgenhuys

Contact