Onze ligging

‘T WILGENHUYS
B&B

Heerlijk wandelen in de Lommelse Sahara

Lommelse Sahara

Het eeuwig charmante Lommel wordt niet voor niets de stad van het glas en het zand genoemd. Met haar Lommelse Sahara biedt de stad fervente wandelaars de gelegenheid zichzelf te verliezen ineen schitterende woestijn met waterplassen, verborgen in een prachtige oase van groen. Aan de rand van deze miniatuurwoestijn omringd door loof- en naaldbossen is de Soeverein gelegen, een natuurpark waarin het heerlijk ravotten voor kinderen of picknicken is, met gelijknamig sportcentrum (met tennishal en brasserie) en buitenspeeltuin Dol-fijn.

Bosland

Dit alles maakt deel uit van Bosland, het meest uitgestrekte avonturenbos te Vlaanderen. B&B ’t Wilgenhuys is gelegen aan een knooppunt waarbij je ook je fietsroute kan starten naar Fietsen door de Bomen, slechts 11 km van onze B&B vandaan.

Bezoek het meest uitgestrekte avonturenbos van Vlaanderen
Fietsen, wandelen en heerlijk dineren in de buurt

Fietsen, wandelen & eten

Naast talloze fiets- en wandelroutes, ligt B&B ‘t Wilgenhuys bovendien ook op een luttele 2 km van het centrum van Lommel, waar steengoede eetgelegenheden zijn binnen elke prijsklasse, zoals sterrenrestaurant Cuchara of brasserie Het Onderwerp, of de unieke bezienswaardigheid van het Glazenhuis bijvoorbeeld.

Elektrische fietsen kunnen bij ons gehuurd worden aan 25 euro per dag.

Shoppen

Een heerlijk dagje shoppen kan je dan weer, gezien de nabijheid van de Nederlandse grens, in het bruisende Eindhoven of in Lommel zelf uiteraard.

Tal van bezienswaardigheden en activiteiten
Bij ons kom je terecht in een warme, familiale en ontspannende sfeer

BEKIJK HIER DE KAART VAN DE OMGEVING EN BEZIENSWAARDIGHEDEN.


Logo 't Wilgenhuys

Contact